Alle nieuws

Club Kids maken tifo en vlaggen

Club Kids

Op zaterdag 11 november zakten de Club Kids af naar de Extra Time in het Jan Breydelstadion om samen met de supportersgroepen Vak 313 en North Fanatics een echte tifo en vlaggen te maken! 

Kleine sfeermakers

Dat onze Club Kids echte sfeermakers zijn, konden we al merken tijdens de Open Training en het Halloween event. Maar nu konden ze zich helemaal uitleven als een echte supporter: een tifo maken met niemand minder dan de kenners van de sfeergroepen van Club Brugge. 

De verf in de juiste kleuren, een heleboel kwasten, veel doeken en heel veel goesting, dat waren de ingrediënten van de start van een leuke samenwerking tussen Club Kids en de supportersgroepen North Fanatics en Vak 313

Bibi van de partij

Uiteraard kon de grootste sfeermaker niet ontbreken. Bibi verraste de aanwezige Club Kids en stak zijn poten uit de mouwen om een beetje te helpen. 

Ontdek alle foto's van het event hier!

Het resultaat

De tifo kan je komen bewonderen op Club NXT - KV Oostende op zaterdag 25 november in The NEST. Er wordt een Kidstribune en sfeervak voorzien achter het doel (vak G). En er is meer: springkastelen, de 3 mascotte beren zullen er ook zijn, grime en ballonnen, ... 

Als Club Kids Member en Club ID-houder kan je een gratis ticket claimen! Breng zeker jouw Club Kids of Bibi's Club ID kaart mee, daarmee krijg je een gratis warme chocomelk en pannenkoek!

Alle info over deze match