Alle nieuws

Griezelen met de Club Kids op Halloween

Club Kids

The NEST in Roeselare werd op 31 oktober, Halloween, voor de gelegenheid omgetoverd in een griezelfestijn voor de aanwezige Club Kids!
Griezelig, maar vooral gezelligheid troef op het Halloween event waar de Club Kids een leuk programma kregen voorgeschoteld.

Kleuren, knutselen én hoog bezoek

De kinderen gingen van start met het maken van hun eigen griezelmasker. Intussen konden ze zich ook laten grimeren in de leukste, maar vaak ook schattigste, griezelmonsters.

Terwijl de kinderen lustig aan het knutselen waren, dook opeens hoog bezoek op: Bibi! Hij maakte uitgebreid tijd om met de kindjes op de foto te gaan, te knuffelen en hij waagde zich zelf, met zijn grote berenpoten, aan het kleuren van een tekening.

Griezeltaart

Van al dat kleuren en knuffelen kregen de Club Kids honger. Gelukkig was er Halloweentaart! Voor wie durfde natuurlijk... "Wil jij een stukje met een vinger of liever toch zonder vinger?"

Halloweenfilm

Na de taart stond er een Kids Halloweenfilm op de planning. De nodige popcorn en spookchipjes waren voorzien en iedereen werd meteen meegezogen in het Halloweenverhaal.

Kon jij er niet bijzijn maar wil je graag het volgende Club Kids event niet missen als Club Kids Member? 

Bekijk hier ons volgende event