Alle nieuws

Schrijf je in voor het Club Kids carnavalevent

Club Kids

Binnen een kleine maand is het zover: Carnavaaaal. En die feestelijke dag willen we niet zomaar laten voorbijgaan. Beleef het als Club Kid volledig gratis en samen met ons op zondag 11 februari in Kinepolis Brugge!

Wie Carnaval hoort denkt meteen aan verkleden. En ja, daar doen we aan mee. Op zondag 11 februari verwelkomt Bibi alle verklede Club Kids en andere jonge fans in Kinepolis vanaf 10u00. Nadat je in je gekste outfit hebt geposeerd voor de photowall kijken én de kindergrimeur je een extra touch heeft gegeven, kijken we met z'n allen naar de gloednieuwe film: Kattenkwaad in het Museum (+6 jaar). Voor kindjes die jonger zijn is er Masha de Beer - Winterpret en meer (3-5 jaar). De films gaan van start rond 11 uur.

En wie film hoort, denkt meteen aan popcorn. En ja, ook daar doen we aan mee. Alle Club Kids ontvangen een gratis junior popcorn en een watertje.

Het carnavalevent is volledig gratis voor Club Kids Members. Ook niet-members (zoals online kids) zijn welkom en betalen slechts €5. Vooraf inschrijven is verplicht. En alhoewel er begeleiding is voorzien voor alle feestvierders, kan één ouder per kindje ook het event bijwonen voor €5.

De grootste verrassing? Die volgt na afloop van de film voor 5 kindjes die het best verkleed zijn. Maar dat is niet alles, wie weet spot je plots wel een Club Brugge-speler in de bioscoop!

Schrijf je zoon of dochter snel in op carnavalevent.clubbrugge.be & bezorg ze een leuke dag bij Club!