Alle nieuws

Bibi's en Club Kids Playdate - Schrijf je nu in

Op woensdagnamiddag 5 juni is het zover: de Bibi’s & Club Kids Playdate aan Jan Breydel! We nodigen vanaf 14u alle Club Kids en hun vriendjes en vriendinnetjes uit voor een dag vol plezier, spelletjes en avontuur.

Hoewel de oorspronkelijke buitenspeeldag letterlijk in het water viel, laten we ons niet ontmoedigen. We hebben besloten om op een stralende zomerdag nog een buitenspeeldag te organiseren, speciaal voor alle leden van Bibi’s Club, Club Kids en andere jonge Club-fans.

Bibilympics voor Club Kids

Ter aanleiding van de Olympische Spelen komende zomer organiseren we de allereerste editie van de Bibilympics voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar, onze Club Kids. Dit spannende en leuke toernooi omvat diverse minigames, waar teams van 4 kinderen tegen elkaar strijden om de felbegeerde beker van Bibilympics-kampioen omhoog te kunnen tillen.

Er kan als team ingeschreven worden (4 kinderen) of individueel. De individueel ingeschreven kinderen delen we dan zelf in in teams. Fun verzekerd! Club Kids kunnen gratis deelnemen, niet-leden betalen 10 euro.

We voorzien een pauze tussen de spelen door met een gratis drankje en versnapering. Elke deelnemer gaat naar huis met een mooie medaille! De winnaar krijgt de felbegeerde beker en ook het team met de meeste fairplay punten wordt in de bloemetjes gezet!

Schrijf nu in via deze link. De plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven Bibilympics

Speeldorp voor Bibi’s Club

Voor Bibi’s Club (0-6 jaar) zetten we een groot speeldorp op met verschillende springkastelen, een ballenbad, de shootingwall, een stoepkrijtzone en meer! Onze kindergrime tovert je om in een mooie creatie en vergeet niet om een unieke Club Brugge airbrushtattoo te scoren als aandenken aan deze fantastische namiddag! Spot jij Bibi, onze mascotte beer? Of misschien wel een clown die de leukste balloncreaties maakt? Mis het niet!

Schrijf jouw kind nu in via deze link.

Inschrijven Speeldorp


Heb je vragen over dit event? Stuur ons een mailtje: clubkids@clubbrugge.be.