Alle nieuws

Alleen maar brave kindjes op het Club Kids Sinterklaasfeest

Club Kids

In een sprankelend evenement vol vreugde en verrassingen vierde Club Kids het Sinterklaasfeest in stijl, waar maar liefst 140 stralende kinderen aan deelnamen. Het feestelijke programma omvatte een betoverende goochelshow, gevolgd door de langverwachte intrede van Sinterklaas en zijn trouwe Blauw-Zwarte Pieten.

Magie en verbazing

Het event werd op gang getrapt met een fantastische goochelshow die de kinderen in verwondering achterliet. John K. Magic verbaasde en vermaakte de jonge gasten met indrukwekkende trucs en illusies, waardoor de kinderen helemaal in de juiste sfeer werden gebracht voor de intrede van de Sint en de Blauw-Zwarte Pieten.

De spanning en opwinding bereikten een hoogtepunt toen Sinterklaas en zijn kleurrijke Pieten de zaal betraden. De kinderen juichten en zwaaiden enthousiast naar de goedheiligman en zijn vrolijke helpers. De Sint nam de tijd om met enkele kinderen te praten en de verlanglijstjes te ontvangen, waardoor onvergetelijke herinneringen werden gecreëerd.

Als kers op de taart gingen alle kinderen naar huis met een rijkelijk gevulde cadeauzak, gevuld met verrassingen en lekkernijen. Zo was de feestvreugde bij de Club Kids compleet.

Ook feest na het Sinterklaasfeest

Maar de festiviteiten hielden niet op bij het Sinterklaasfeest. Club Kids bood de jonge feestvierders de kans om deel te nemen aan een speciale belevenis: het bijwonen van de voetbalwedstrijd tussen Club Brugge en Standard. Met een speciaal tarief van slechts 5 euro per ticket konden de kinderen en hun families genieten van een spannende voetbalmatch in het stadion van Club Brugge, die trouwens winnend werd afgesloten! 

Dit unieke aanbod zorgde voor een leuke overgang van het magische Sinterklaasfeest naar een sportieve ervaring. Een namiddag en avond vol plezier en entertainment voor jong en oud.

Onvergetelijke momenten met Club Kids

Met Club Kids blijven we ons inzetten om onvergetelijke momenten te creëren voor de jongste fans, en het Sinterklaasfeest was daar een mooi voorbeeld van. Een combinatie van magie, traditie en sport zorgde voor een dag vol lachende gezichten en blijvende herinneringen bij de 140 kinderen die deelnamen aan dit Sinterklaasfeest.

Herbeleef ons Sinterklaasfeest hier:

Wil jij ook gratis naar alle Club Kids events komen? Word dan nu nog Club Kids of Bibi's Club Member!

Memberships