Alle nieuws

‘Het shirt van je dromen’ kent een winnaar

Club Kids

Ruim 500 Clubfans jonger dan 13 jaar tekenden afgelopen maand het shirt van hun dromen met als 1 doel: het winnende exemplaar ontwerpen waar hun Blauw-Zwarte helden volgend seizoen minstens één match in zullen spelen. Uit 500 inzendingen werd uiteindelijk 1 winnaar gekozen: het shirt van Clubfan Stien.

De vijf meest creatieve inzendingen namen vorige week deel aan de grote finale in het Belfius Basecamp. Daar presenteerden ze hun ontwerp aan de jury, bestaande uit onder andere Hans Vanaken en Club YLA speelster Saar Verdonck.

Na lang beraad werd uiteindelijk gekozen voor het shirt met driehoeken van Clubfan Stien. Ze legde haar keuze voor haar ontwerp haarfijn uit aan de jury: "Een driehoek heeft drie toppen en Club Brugge is dan ook de top van België. Bij een driehoek is er ook een hoek af en ik vind dat iedereen moet kunnen zijn wie hij of zij wil zijn en voor Club Brugge moet kunnen supporteren. Het gouden randje om de kraag maakt het ontwerp stijlvol af. Club Brugge is goud waard."

Stien ontving onder groot applaus haar ontwerp vlak voor de aftrap van Club Brugge tegen KRC Genk. Dit uit de handen van niemand minder dan Noa Lang!